Райдер гурту The Hardkiss: Юлія Саніна розкрила деталі

Фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна зізналась, що від організаторів концертів музиканти вимагають немало та розсекретила райдер гурту.

Гурт The Hardkiss останнім часом здобув чималу популярність та шалену підтримку публіки. Можна сказати, що це один із найзатребуваніших гуртів українського шоу-бізу. Фронтвумен гурту Юлія Саніна зазначила, чого музиканти зазвичай просять від організаторів їхніх концертів та розкрила райдер музичного колективу.

Про неймовірні райдери популярних іноземних зірок ходять легенди, однак і українські артисти бувають досить вибагливими. Юлія Саніна розповіла, що здебільшого вимоги гурту стосуються різних технічних моментів, однак і побутові нюанси музикантам важливі, повідомляє «Новий канал».

Яскрава учасниця телешоу “Танці з зірками” зазначила, що їжа в райдері The Hardkiss має бути досить легкою, тому що після виступів, які завершуються зазвичай пізно, їм потрібно перекусити. Так, вони полюбляють хумус з овочами, а в гримерці артистів завжди мають бути сухофрукти.

The Hardkiss
The Hardkiss

Репетиції перед концертом The Hardkiss любить проводити в спокійній обстановці без зайвих спостерігачів та камер, адже для них це інтимний процес, поділилася Саніна.

Ще одне побажання гурту: вони виходить на сцену тільки тоді, коли в залі тихо і темно.

Також The Hardkiss не любить виходити на сцену під пісні інших співаків. Музиканти не бажають, щоб їх довго представляли перед виступом, перераховуючи досягнення і регалії гурту, яких у нього чимало.

 

Схожі статті