Що на це сказав Мохаммад Захур? Камалію обвів навколо пальця і залишив з розбитим серцем коханий-альфонс

Мама Камалії, як так сталося, що її зіркова донька потрапила до пастки альфонса.

До доленосної зустрічі з мільярдером та металургійним королем Мохаммадом Захуром Камалії абсолютно не щастило в особистому житті. Її обранці не надто хвилювалися стосовно бажань коханої і завжди розчаровували зірку. Так, співачка розповідала, що не хотіла виходити заміж, тому що мала неприємний досвід спілкування з чоловіком, який не цікавився її бажаннями і захотів затягнути її до РАГСу майже проти волі.

Камалія зв’язалася з альфонсом

Камалія з мамою
Камалія з мамою

А незадовго до зустрічі з мільярдером Камалія взагалі декілька років перебувала у стосунках з альфонсом. Мама співачки у телепрограмі “Дуся” розповіла журналістам, що її донька була по вуха закохана у чоловіка, який не збирався бути годувальником у родині. Більш того, Камалія купувала йому дорогі та коштовні речі, поки той красувався перед іншими дівчатами. Коли пара порвала, співачка довго не могла прийти до тями. Інна Петрівна запевняє, що це був дуже травматичний період для неї.

Камалія на інтерв'ю
Камалія на інтерв’ю

Чи знає про цю історію Мохаммад достовірно невідомо, але він точно не міг не бачити цього інтерв’ю.

Варто відмітити, що саме попередні неякісні стосунки з чоловіками стали причиною того, що співачка не хотіла виходити заміж і зв’язувати себе узами шлюбу. Через це Захуру довелося йти на хитрощі: мільярдер запросив кохану у подорож до Пакистану, обманув її і вмовив одягнути весільну червону сукню. Коли пара прибула на місце, тоді співачка здогадалася, що весілля було не друзів обранця, а її власне. Пара вже 18 років щаслива у шлюбі і виховує доньок-двійнят Арабеллу і Мірабеллу.

Схожі статті