Від скромності не помре: Наталія Могилевська змінила слова гімну України, хоча її ніхто не просив

Популярна співачка Наталія Могилевська здивувала українців "новою" піснею. Артистка змінила слова гімну України.

24 серпня країна шумно, яскраво і бурхливо святкувала 30-річчя незалежності, до чого був приурочений великий концерт на НСК “Олімпійський” за участю багатьох зірок вітчизняної естради.

У їхньому числі опинилася і поп-діва Наталя Могилевська, яка спочатку з’явилася у незвичному амплуа ведучої програми “Світське життя” замість тільки-но народившої Катерини Осадчої, а потім порадувала підписників в мережі тематичним постом до свята, розповівши про невідомі факти про себе та Україну.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Так, з підпису під новим фото Могилевської в Інстаграмі, на котрому вона позує в джинсовій спідниці, білій футболці і яскраво-жовтих кросівках разом зі своєю собакою, шанувальники дізналися, що її дідусь був деканом факультету української філології в університеті імені Шевченка більше 20 років. Його улюбленими учнями були Євген Рибчинський та Ніна Матвієнко, а рідні тітка і дядько Наталії є авторами посібників з вивчення української мови.

У 1999-му співачка випустила перший 3D кліп в історії вітчизняної музики. У свої 26 вона отримала звання заслуженої, а вже в 29 – народної артистки, але і це ще не все. З 2003 року Могилевська підтримує талановитих дітей по всій країні – вона вже відкрила 9 власних шкіл і зупинятися на досягнутому не планує. Саме зі своїми підопічними Наталя “переписала” гімн:

“У 2020 спільно з учнями презентували нову версію слів гімну України, помінявши фразу “Ще не вмерла України…” на “Розквітає Україна і сила, і воля”.

У коментарях користувачі мережі підтримали ініціативу Могилевської:

  • “Круто! І ще крутіше змінити гімн на позитив!”;
  • “Щодо слів гімну, згодна на всі 100 – так оптимістичніше”;
  • “П’ятий факт – супер! Ніколи не подобався цей сумний рядок”.

Схожі статті