Родина Тіни Кароль і Дана Балана чекає на поповнення? Поп-діву запідозрили у вагітності через зміни у фігурі

Співачка Тіна Кароль виступила на святковому концерті до Дня Незалежності України у сукні, яка викликала у шанувальників деякі підозри.

24 серпня 2021-го країна святкувала велику подію – 30-річчя незалежності, до чого був приурочений масштабний концерт на НСК “Олімпійський” у Києві. На сцену вийшли безліч зірок вітчизняної естради, включаючи і поп-діву Тіну Кароль. Вона виконала попурі зі своїх україномовних пісень “Намалюю”, “Ніжно”, “Закрили твої очі” та “Україна – це ти”, що супроводжувалося неймовірним номером балету.

Тіна Кароль на концерті до Дня Незалежності України 2021
Тіна Кароль на концерті до Дня Незалежності України 2021

Перед тисячами глядачів артистка з’явилася у довгій блискучій сукні, що приховує фігуру. Саме тому в соціальних мережах Тіну запідозрили у вагітності.

Так, під записом виступу Кароль у коментарях шанувальники не перестають обговорювати її майбутнє поповнення:

  • “Вона вагітна?”;
  • “Щось мені здається, що наша красуня у цікавому положенні”;
  • “Ліберман поправилася”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Варто відзначити, що Тіна вже мама – вона виховує сина Веніаміна від покійного чоловіка Євгена Огіра. Хлопчик давно живе і вчиться в Британії, а з кожним роком він стає все більше схожим на батька. При цьому в своїх інтерв’ю Кароль зізнавалася, що ще мріє про доньку. Про це вона розповіла в самий розпал чуток про її роман з молдавським співаком Даном Баланом.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Як підозрюють фанати, їхні серця звів “Голос країни”, де вони формально були одне для одного суперниками, але тим не менш відкрито фліртували і кокетували. Саме з появою Дана Тіна почала відходити від образу невтішної вдови, який вона несла всі ці роки з моменту смерті чоловіка. Виконавці ясність в ситуацію не вносять, не даючи ніяких вагомих коментарів, чим лише підігрівають градус інтересу.

Про все, що відомо з особистого життя Тіни Кароль і Дана Балана дивіться в наступному відео:

Схожі статті