Потап напустився на Володимира Дантеса та дорікнув йому у ставленні до Дорофєєвої: “Спекулював пару років”

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес - яскрава пара українського шоу-бізнесу, проте не всі вважають їх рівнею.

10 років разом пліч-о-пліч ідуть разом Надя Дорофєєва і Володимир Дантес. Пара познайомилася у потязі, і після раптової зустрічі співак зрозумів, що  це – доля. Своєї обраниці артист присвятив навіть пісню.

Володимир Дантес та Надя Дорофеєва
Володимир Дантес та Надя Дорофеєва

Та попри все кохання, яке подружжя не приховує, все одно знаходяться скептики. Навіть один з найближчих друзів цієї родини, Потап, не втримався та висловився в адрес Володимира. Репер дорікнув артисту у тому, що він тривалий час жив у тіні власної дружини.

Під час концерту до Дня Незалежності на Олімпійському, Володимир взяв інтерв’ю, у якості репортера “Світського життя”, у гурту “Мозгі”. Потап не стримувався у виразах.

Потап дає інтерв’ю

“Я б ніколи не спекулював цією темою заради жарту, як ти спекулював пару років. Як я благав тебе: “Зупинись”. Ти в тіні Дорофєєвої сам себе погубиш”, – заявив Потап.

Що за конфліктну тему підняв Володимир Дантес – невідомо. Щоправда, на такі сміливі закиди від Потапа артист не образився. Видно, що це скоріше за все був лише жарт від репера, адже обранець Наді стояв і сміявся разом з іншими учасниками гурту.

Саме ж подружжя Дорофєєвої та Дантеса не комплексує з приводу пліток навколо їхнього союзу. Обидва розвиваються медійно та пробують себе у нових ролях шоу-бізнесу. Якщо Надя приділяє більше уваги музиці, то Володимир вирішив піти у сферу розважальних програм. Зараз чоловік працює над гумористичним проектом.

Схожі статті