Після вчинку Олександра Еллерта Ксенія Мішина раптово забрала сина і покинула кордони України

Ксенія Мішина заінтригувала мережу відпочинком з сином. А Олександр Еллерт залишився вдома?

Ксенія Мішина, яка була головною героїнею першого сезону реаліті-шоу “Холостячка”, полетіла у відпустку. Після розставання з Олександром Еллерт їй вже встигли приписати роман з відомим актором. Артистка розповіла, з ким же відправилася відпочивати.

Куди полетіла зірка і з ким?

32-річна зірка і новий суддя шоу “Україна має талант” взяла свого єдиного сина з собою в подорож. Разом з 9-річним Платоном Ксенія Мішина проводить зараз весь свій вільний час..

Скріншоти сторінки Ксенії Мішиної

“Так, друзі, розповідаю. У мене з’явилося три вихідних, і ми зрозуміли, що хочемо відпочити десь на море і вибрали Кіпр. Дуже швидко це все сталося, швидко вибрали готель, квитки купили, і ось вже сидимо, чекаємо свій літак і полетимо розважатися “, – розповіла докладніше про свою подорож екс-холостячка.

Судячи з усього, Ксенія дійсно поїхала на відпочинок лише зі своїм сином Платоном, і ніякої третьої людини поруч з ними немає. З іншої сторони, фанати акторки мають серйозні підстави вважати, що разом з нею знаходиться її екс-коханий Олександр Еллерт.

Справа в тому, що на особистій сторінці гумориста в соціальній мережі Instagram немає нових відео або фотографій, а спілкується з шанувальниками він через архівні знімки.

Нагадуємо, що не так давно Олександр збентежив соціальну мережу привітаннями акторки з річницею стосунків. Він змонтував для Ксенії відеонарізку, з самих щасливих моментів, які вони пережили разом. Також він звернувся до неї, як до коханої жінки, а Ксенія у той же день отримала величезний букет квітів. Тож шанувальники не мають сумнівів, що пара знову разом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.