Колишня дружина Пономарьова Мозгова вперше розкрила діагноз, через який вона два місяці не вставала з ліжка

Олена Мозгова вперше розповіла, що стало причиною її госпіталізації.

Українська продюсерка Олена Мозгова вперше розповіла, з якою хворобою вона намагається впоратися останні два місяці.

Нагадаємо, що зірка страждала від сильних болей у спині. Спочатку вона лікувалася амбулаторно, але симптоми лише погіршувалися і їй довелося звернутися до стаціонарного лікування. Олена лікувалася антибіотиками, і підозрювала грижі. Однак, вона помилилася.

Діагноз Олени Мозгової

Нещодавно продюсерка вирішила  відверто поговорити про свій діагноз. Всю ситуацію вона описала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Олена Мозгова розповіла про боротьбу з серйозною хворобою.
Зокрема, написати відповідний пост у соцмережі Олену змусила неоднозначна реакція деяких користувачів: у мережі заявляли, що раз вона відвідала фестиваль “Чорноморські ігри”, то не так вже їй і погано.

Втім, з’ясувалося, що Олена страждає від хвороби Лайма.

Скріншот сторінки Олени Мозгової

Хвороба Лайма – інфекційне захворювання викликане бактеріями, які можуть потрапити в кровоносну систему людини через укус інфікованого кліща. Захворювання небезпечне ускладненнями для організму людини, при відсутності своєчасної діагностики та лікування.

За симптоматикою одним з характерних симптомів Лайм-бореліозу є наявність почервоніння на шкірі кільцевої форми. Однак у більшій частині інфікованих його немає. Можливі симптоми характерні для звичайної застуди – підвищення температури, біль у суглобах і м’язах, млявість, головний біль. Згодом, при відсутності лікування, можливі кардіологічні та неврологічні проблеми. Так, Мозгова мала яскравий симптоми — частковий параліч обличчя.

Схожі статті