45-річна Марічка Падалко втиснулася у дитячу спідницю та жилетку: показала все, що бачив лише Єгор Соболєв

Марічка Падалко відома ведуча, яка підкорила глядачів своїм талантом та скромністю. Втім, зірка показала себе геть з іншого боку.

Марічка Падалко. Героїня цього матеріалу має майже 20-річний стаж роботи на телебаченні. Вона присвятила багато часу дикторській майстерності та стала справжньою суперзіркою. Її намагаються наслідувати прихильники.

Попри шалену популярність серед глядачів, знаменитість не перетворилася на пафосну теледіву, а веде гідне сімейне скромне життя.

Марічка Падалко

У кадрі зірка завжди поводиться стримано. Стилісти навіть підібрали їй відповідний образ. Втім, заради святкового випуску ТСН Марічка вирішила принарядитися у геть нетиповий для неї стиль.

Марічка Падалко

Коротка спідниця, джинсова жилетка та об’ємна зачіска. Марічка розкуто танцює у кадрі та щиро посміхається. Образ хоч і не типовий для Падалко, але дуже цікаво висвітлює її багатогранність.

Перевтілитися у королеву дискотек 1990-х ведучій довелося заради проекту, який показував, як за 30 років в Україні змінювалася мода. У сюжеті показали, як раніше дізнавалися про тенденції, дивлячись журнали та як слідкують за стилем дівчата зараз.

Зокрема на фото вище зірка демонструє стиль 1999 року. У відео диктор пояснює, що наприкінці ХХ століття у моду увійшли гетри та попсові аксесуари. Появі такого стилю маємо завдячувати Брітні Спірс, яка тоді була на піку своєї популярності.

У коментарях прихильники відзначили, що зірка неймовірно виглядала у всіх своїх нарядах та поцікавилися, чи не бажає артистка у 2021 році спробувати образи з минулого у реальному житті.

Схожі статті