Співачка Славія розповіла правду про своє розлучення з Дзідзьо: “Піар-хід заради популярності”

Однією з гучних подій в українському шоу-бізнесі стало розлучення Дзідзьо та його дружини.

Про особисте життя співака Дзідзьо майже ніхто не знав, допоки його дружина Славія не вийшла у медійний простір, аби розповісти, як з нею обходився чоловік. Виявилося, що подружжя йшло до розлучення, а сама жінка скаржилася на те, що її музичний талант придушувався роками.

Дзідзьо та його колишня дружина Славія
Дзідзьо та його колишня дружина Славія

Михайло майже не давав коментарів стосовно розриву. Здебільшого на інтерв’ю бувала Ярослава. Втім, коли жінка стала вільною, вона активно зайнялася своєю кар’єрою. Випустила пісню та почала давати виступи. Фанати підозрювали, що тут щось не чисто та зовсім лишили екс-дружину Дзідзьо спокою, коли побачили, як активно коментує співачка публікації покинутого обранця. Та сама артистка не витримала і розповіла правду про розлучення.

“Після того, як Михайло заінтригував новим житлом, з’явилися чутки про те, що наше розлучення це фейк, піар – хід заради популярності та слави… У соцмережах з’явилися коментарі з різними припущеннями та звинуваченнями… Мені почали телефонувати журналісти…”, – написала Ярослава.

Зірка пояснила, що зараз їй взагалі не до коментування чужих публікацій, але цю ситуацію обіцяє висвітлити для всіх представників медіа та небайдужих прихильників.

Співачка скаржиться на брак часу через концертну діяльність. Вона після розриву стосунків розквітла на очах: почала приділяти час творчості та нарешті вийшла з тіні екс-обранця. Про колишнього зірка вже майже і не згадує.

Схожі статті