Кузьма Скрябін виступив на концерті до Дня Незалежності: нанотехнології оживили співака – як це виглядало

Кузьма Скрябін став для багатьох символом Незалежної України. Його не очікували побачити на головному концерті 24 серпня.

Андрій Кузьменко. Лише недавно його близькі влаштовували вечір пам’яті у день народження артиста. А організатори великого концерту до Дня Незалежності України на стадіоні “Олімпійський” буквально оживили співака. Як це вийшло – читайте далі.

Кузьма Скрябін з донькою Марією-Барбарою
Кузьма Скрябін з донькою Марією-Барбарою

Відтворити образ Кузьми допомогли нанотехнології. Нейромережа зробила відео, у якому Андрій рухається та співає. Акомпанували йому учасники його ж гурту.

Відтворили образ Кузьми Скрябіна

Дійсно виглядає дуже вражаюче. Лунала знаменита композиція “Кораблі”. Кузьму представили на білому фоні у простій сорочці. Відеоряд точно передав міміку співака, а скінчився “виступ” тим, що з останніми секундами пісні, Андрій поступово почав розчинятися серед цифр та пікселів. Стадіон не стримувався та підспівував артисту.

Сам же перформанс був наповнений містикою. Глядачі помітили, що під час концерту над стадіоном літали дрони, які знімали публіку. Втім, у момент, коли зі сцени грав трек і відео з Андрієм, техніка обрушилася на фан-зону.

Публікація глядача

Організатори ж не коментували цей випадок.

Нагадаємо, що Андрія Кузьменка не стало у 2015 році. Він не повернувся з концерту до дому, адже о 4-й ранку на його шляху трапився молоковоз. Від зіткнення авто постраждав співак, який був за кермом. Врятувати не вдалося. На прощання з артистом зібралася феноменальна кількість прихильників та всіх небайдужих.

 

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.