Хто ця жінка, яка увела Святослава Вакарчука з родини і народила йому первістка? Її особистість вже розкрита

Журналісти знайшли жінку, яка стала матір'ю дитини Святослава Вакарчука.

У червні 2021-го стало відомо, що після більш ніж 20 років спільного життя Святослав Вакарчук розлучився з Лялею Фонарьовою – про це в соцмережах повідомив сам артист, хоча він дуже рідко пише про особисте. Спільних дітей у пари не було, Святослав виховував дитину Лялі Фонарьової, яку любить і називає дочкою.

Коханка і мати дитини

Преса з’ясувала тоді в інсайдерів артиста, що у Святослава – нова кохана, їй близько 40 років, і разом пара на той час була вже кілька місяців. Оточення музиканта свідчило, що “таким піднесеним давно його не бачили”. А ось Ляля розставання переживала важко, і навіть потрапила до лікарні.

Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук
Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук

ЗМІ приписували роман з Вакарчуком бек-вокалістці його нового проекту “Оранжерея”, харків’янці Віталіні Мусієнко, яка раніше була учасницею в шоу “Голос країни” в команді Святослава. Співачка відносини з лідером “ОЕ” спростовувала. Безліч видань з посиланням на джерела стверджують, що обраниця Вакарчука працює в кінопродюсерской компанії “Radioactive”, яка знімає рекламу міжнародних брендів, кліпи та серіали.

А “Фокус” прямо заявляє про те, що цією жінкою і матір’ю дитини артиста, про народження якої стало відомо 24 серпня, є Євгенія Яцута, яка є власницею цієї компанії.

Відомо, що у травні Євгенія Яцута знімала “Океану Ельзи” відеокліп на пісню “В небо жене”. Ще тоді жінку помітили із вагітним животиком на пресконференції кінофестивалю “Молодість”.

Євгенія Яцута

На превеликий жаль, існує імовірність того, що пара так і не підтвердить стосунки, адже це у стилі Святослава Вакарчука, якому вдалося приховувати народження сина Івана впродовж декількох місяців.

Схожі статті