(Фото) Як виглядала травесті-діва Монро до перевтілення: феноменальної краси чоловік, якого звали Олександр

Справжнім феноменом українського шоу-бізнесу стала травесті-діва Монро. До її появи наша сцена ще знала таких артистів.

Українська естрада була тривалий час достатньо консервативною: радянський монументалізм наклав свій відбиток на наших артистів. Революцію у шоу-бізнесі робили не лише рок-музиканти, а й такі зірки, як Монрітта або Невгамовна Монро.

Діва Монро

Ця артистка була першою, хто заявив про себе, як про трансгендерну жінку. З її появою на сцені розширився і список специфічних термінів. Зараз артистка на піку популярності. Її запрошують до ряду проектів, а ще Монро – справжня лідерка думки у мережі.

Як виглядала Монрітта до того, як стала жінкою?

Справжнє ім’я артистки – Олександр. Хлопець народився в інтелігентній родині інженерів у Києві. Батьки відправили навчатися сина до престижного ВНЗ – Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. За фахом Олександр – хімік. А за покликанням душі – артист.

Ще з 2000-х він працював ведучим у клубах столиці.

Фотографій з тих часів – небагато. Ними ділилася сама Монро. На чорно-білих світлинах світловолосий юнак з благородними рисами обличчя.

Монро до трансформацій

Згодом зовнішність Олександра притерпіла багато трансформацій: ще з 1990-х Монро працює над образом і з роками добилася м’яких виразних жіночих рис обличчя. Сміливо заявляє: вдається до контурної пластики. Операцій своїх не соромиться, бо вважає їх абсолютно природніми для себе.

Монрітта

Цікаво, що своє життя Монрітта описала у книжках, а також не гребує розповідати подробиці у мережі та на популярних ток-шоу. Вирізняється часто на публіці зухвалою поведінкою.

 

Схожі статті