Родина Дантеса і Наді Дорофєєвої чекає на поповнення? Співачка більшає на очах та не приховує живіт

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес вже 10 років разом. Невже пара скоро буде заколисувати свого малюка?

Союз Наді Дорофєєвої і Володимира Дантеса обожнюють фанати. Молода і перспективна співачка вийшла заміж за талановитого музиканта та шоумена. Пара не приховує почуття та публічно зізнається у коханні.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Молоді артисти мають блискучу кар’єру, а їхні друзі бажають лише одного: скоріше стати батьками. Приятель родини Дмитро Монатік взагалі показав фото вагітної Наді та публічно побажав Володимиру скоріше стати батьком.

Надя Дорофєєва

Таку публікацію зробив співак до Дня народження Володимира Дантеса. До креативного привітання батько двох дітей додав фото, де зображена Дорофєєва при надії заради мотивації майбутнього тата. Взяв світлину артист з фан-сторінки знаменитості.

“Бажаємо вам поповнення, адже гарних людей однозначно має бути більше”, – пише Дмитро Монатік.

Співачка не прокоментувала такий жарт.

Що думає Надя Дорофєєва про своє материнство?

Співачка не раз говорила, що зараз до появи малюків не готова. Разом з чоловіком вони почувають себе ще самі дітлахами. Артистку не смущає, що у шлюбі вона вже не перший рік, адже зараз для неї головне приділяти час своїй кар’єрі.

У 2020 році вона вже розпочала сольну кар’єру. Мала вирушити у тур містами України, але через пандемію всі виступи довелося скасувати.

24 серпня подружжя брало участь у концерті до Дня Незалежності. Надя співала, а Володимир був залаштунками та був репортером “Світського життя”.

Схожі статті