Ось чому зникла Квітка Таюне: бек-вокалістку Олега Винника помітили з великим животом, який ніяк не сховати

Квітка Таюне засвітила великий живіт під час прогулянки.

Останнім часом бек-вокалістка Олега Винника Таїсія Сватко відсутня на концертах свого роботодавця. Якщо раніше зірка завжди стояла поруч з головним вовком країни на сцені, то зараз вона зрідка з’являється біля нього, хоча їхнє співробітництво не закінчилося. Що стало причиною того, що Квітка Таюне все рідше з’являється на сцені?

Таюне вагітна?

Нещодавно на просторах мережі з’явилося нове фото Таїсії, яке здатне пояснити раптове зникнення зі сцени талановитої бек-вокалістки.

Справа в тому, що знаменитість засвітила солідний животик під час прогулянки Києвом.

До Дня незалежності України жінка обрала сукню-вишиванку під груди, яка начебто мала б приховати нюанси фігури. Але сталося навпаки, Таюне запідозрили у вагітності.

Скріншот коментарів під публікацією фан-акаунту

Одні користувачі мережі були дуже раді просто побачити новий контент, який пов’язаний з зірковою білявкою, інші ж не змогли пройти повз та відзначили, що Таюне начебто вагітна.

Нагадуємо, що ходять чутки про таємний зв’язок Олега Винника та його бек-вокалістки. Подейкують, що пара одружилася ще за студентських часів і відгуляла весілля на два села. Згодом зіркове подружжя було змушено переїхати до Німеччини, де з’явився на світ їхній спільний син Юліан. Навіть зараз хлопець залишається за кордоном.

На превеликий жаль, артист не хоче відкривати жодної деталі особистого життя і намагається відгородити родину від публічності. Втім, односельчани Олега Винника запевняють, що пара завжди приїжджає до батьківщини разом, копає картоплю та ходить під руку до сільського магазину. Про їхні стосунки тут знали ще до того, як вони стали популярними.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.