Павло Зібров показав дружину, з якою прожив 27 років: охайна ефектна блондинка, яка дасть фору молодим

Павло Зібров - відомий співак, який досі є бажаним гостем багатьох телепроектів. Похвалитися артист може не лише успіхами на сцені, а й в особистому житті.

Павло Зібров. Цей зірковий артист давно стоїть у витоків української музики. Його композиції мають ліричне забарвлення та нікого не лишають байдужими. Не тільки це відрізняє співака від його колег. Любов до родини та міцний шлюб – ось ще одна гордість Зіброва. На честь Дня народження своєї дружини артист показав зворушливі фото та опублікував привітання.

“Кохана моя Мариночко, моя надійна опора та підтримка, рупор справедливості, мудрості, ніжності, жіночності та краси, вітаю тебе з Днем Народження!”, – написав Павло Зібров.

Сьогодні у пари подвійне свято. Не тільки День народження у Марини, а ще й річниця шлюбу Зібрових. Цілих 27 років одружений музикант зі своєю обраницею. Артист не може стримати почуттів та пише:

“Нехай у твоєму серці постійно грає музика щастя, хай для тебе кожен день дарує усмішку і міцне здоров’я, натхнення та жагу, багато радості та добра!”

У подружжя є донька Діана. Дівчина працює піар-менеджеркою у свого батька. Не лишилася без діл і його обраниця Марина. Жінка займається концертною діяльністю обранця та виступає у ролі його директорки.

Павло у захваті від своєї команди. Він завжди підкреслює, що його “співробітниці” найкращі. З працевлаштуванням доньки вийшла забавна історія. У рік, коли Діана стала на шлях пошуку роботу, сталася пандемія та батько запропонував у якості хобі займатися його соціальними мережами. Дівчині це прийшлося до душі та вона стала першою помічницею зіркового тата зв’язках з громадскістю.

spot_img

Схожі статті