Родина Романа Сасанчина чекає на поповнення: наречена переможця “Голосу країни” вже не ховає вагітний живіт

19-річний співак Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни" готується не лише до весілля, але і до поповнення – його 23-річна наречена вагітна.

Вперше Рома переміг ще в дитячому сезоні “Голосу” у 2015-му. Його наставницею була поп-діва Тіна Кароль, разом з якою Сасанчин повторив тріумф ще через 5 років вже серед дорослих учасників. В якості головного призу молодий талант отримав квартиру в столиці, куди переїхав ще до ремонту. Незабаром в оселі з’явилася і господиня.

Роман Сасанчин та Тіна Кароль
Роман Сасанчин та Тіна Кароль у дитячому Голосі

Зі своєю нареченою і майбутньою дружиною Іванною Роман познайомився в компанії спільних друзів. На той момент дівчина знала його як того самого хлопчика, який переміг в “Голосі країни”, однак перед собою вона побачила вже зовсім не підлітка, а змужнілого парубка. Проте, Сасанчину було нелегко підкорити її серце.

Рома відразу дав Іванці зрозуміти, що вона йому подобається, тоді як вона навідріз відмовлялася від побачень. Наполегливому залицяльнику поступово все ж вдалося зачарувати дівчину, так незабаром вже у статусі пари вони переїхали до Києва.

Роман Сасанчин зі своєю дівчиною Іванною
Роман Сасанчин зі своєю дівчиною Іванною

Герої статті швидко занурилися у спільний побут. Навіть сімейний бюджет вони поповнюють разом, працюючи в одній з мереж супермаркетів. За словами Романа, тільки будучи касиром він зрозумів, що таке зворотна сторона популярності.

Ще нещодавно молоді люди запевняли, що поспішати з весіллям і дітьми не будуть, проте в травні Сасанчин вже освідчився коханій, отримавши її згоду, а тепер вони готуються стати батьками. Про свою вагітність Іванна повідомила в Інстаграмі.

Роман Сасанчин разом з вагітною нареченою Іванною
Роман Сасанчин разом з вагітною нареченою Іванною
Роман Сасанчин разом з вагітною нареченою Іванною
Роман Сасанчин разом з вагітною нареченою Іванною

На опублікованих кадрах щасливі наречені позують разом, ніжно обіймаючи кругленький животик. Судячи за його розміром, Іванка вже місяці на п’ятому.

Крім того, у себе в блозі Роман зробив репост оголошення зі сторінки обраниці про пошук квартири в Чорткові. Схоже, пара збирається перебиратся з Києва додому.

Роман та Іванка шукають квартиру у Чорткові
Роман та Іванка шукають квартиру у Чорткові

Схожі статті