Віра Брежнєва показала свою 11-річну доньку та бовкнула зайвого: “Повернулася з канікул вже не дитиною”

Популярна співачка Віра Брежнєва, яка в минулому була солісткою жіночого тріо "ВІА Гра", показала шанувальникам, як сильно подорослішала її молодша дочка Сара.

Віра Брежнєва досягла багатьох висот музичного олімпу, але своїм головним досягненням вона вважає прекрасних дочок – Соню і Сару. Вони з’явилися на світ ще до службового роману виконавиці з композитором Костянтином Меладзе, за якого вона згодом вийшла заміж.

Віра Брежнєва з доньками
Віра Брежнєва з доньками

Батьком старшої Соні став цивільний чоловік Віри Віталій Войченко. Дівчинка народилася, коли майбутній зірці було 18, а вже незабаром після народження дитини пара розпалася.

Пізніше Брежнєва зіграла весілля з бізнесменом Михайлом Кіперманом, якому народила ще одну дівчинку – Сару. На цей раз сімейне щастя співачки теж тривало недовго. У стосунках з Кіперманом вирували постійні сварки через ревнощі. Варто зазначити, що не безпідставні ревнощі, адже на той момент вже почали ходити чутки про любовний зв’язок Віри з Меладзе. Зрештою знаменитість подала на розлучення, а статус дружини продюсера вона розсекретила далеко не одразу після таємного весілля.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Спільних спадкоємців у екс-віагрянки і Костянтина Шотаєвича поки не з’явилося, хоча на двох у них п’ятеро дітей. Відомо, що дочки Брежнєвої добре ладнають з іменитим вітчимом.

20-річна Соня живе і вчиться в Америці, а 11-річна Сара щосили насолоджується літніми канікулами. У себе в Інстаграмі Віра Брежнєва опублікувала фото молодшої доньки в чорно-білому топі і чорній олімпійці, зробленому в кав’ярні. Судячи з усього, артистка і була фотографом:

“Коли дитина повернулася з канікул вже не дитиною”, – підписала кадр зірка.

Віра Брежнєва показала, як подорослішала її молодша донька Сара
Віра Брежнєва показала, як подорослішала її молодша донька Сара

З нею важко не погодитися, адже Сара виглядає значно старшою за свої роки, а ще вона росте дуже схожою на красуню-маму.

Також якщо хочете дізнатися, чому Віру переслідує клеймо розлучниці, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.