Молода дружина Віктора Павліка Репяхова увела артиста з сім’ї, а тепер заявляє, що вона занадто добра

Катя Репяхова має ідеї стосовно того, чому з нею трапляються погані речі.

Не так давно навколо родини Віктора Павліка не вщухали скандали. Справа в тому, що артист жив на дві родини. Віктор Франкович був одружений на третій дружині Ларисі Созаєвій, а проживав зі своєю концертною директоркою Катею Репяховою. Тоді пара запевняла, що їхні стосунки почалися вже після того, як Віктор Франкович з’їхав від Лариси. Та згодом Катя проговорилася про те, що їхньому з Віктором Павліком коханню аж шість років.

Аудиторія як і раніше відреагувала на таку новину дуже гостро. Однак, у дівчини є не тільки хейтери, але й шанувальники. Саме для них вона веде свою свій блог.

Катя Репяхова занадто добра

Нещодавно на особистій сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій Катя зізналася що в неї дуже поганий настрій, і поділилася думкою, що неприємність, яка його зіпсувала, сталася через те, що вона занадто добра.

Скріншот сторінки Каті Репяхової

На превеликий жаль, саму причину її смутку вона не відкрила. Але Репяхова показала себе у ліжку з прикритим руками обличчя. Скоріше за все, дівчина у цей час плакала. Катя пообіцяла, що повернеться через декілька годин. Цілком можливо, що трохи заспокоївшись, вона розповість, що ж так сильно її засмутило.

Нагадуємо, що два місяці тому Катя стала мамою вперше. Концертна директорка і блогерка в одній особі народила первістка від Віктора Франковича. Михайло Павлік став четвертим нащадком артиста. Зараз подружжя активно працює над придбанням власної житлової площі, адже зараз вони змушені орендувати квартиру.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.