Мама Наташі Корольової знову відзначилася: у центрі Києва вполювала двох голубів та влаштувала фотосесію

Мама Наташі Корольової - дуже яскрава та епатажна жінка. У свої 75 років вона не соромиться бути безпосередньою.

Людмила Поривай відома своїм нестандартним іміджем. Артистка після участі у ряді телепроектів вирішила активно зайнятися соціальними мережами. Там її сміливість була високо оцінена і зірка вирішила не зупинятися в створенні епатажного контенту.

Вона приміряла на себе образ Барбі у короні, хизувалася фігурою на пляжі, стрибала на головній площі Києва, а тепер вигадала танець з голубами. Кружляла з птахами артистка також посеред української столиці.

Два прекрасних білих голуба сидять на руках у Людмили. Жінка щиро посміхається на камеру, а навколо неї вечірній Майдан Незалежності. Сама Поривай, як та пташка – вся у білому наряді.

“Я так хочу що б літо не закінчувалося!!!”, – натхненно пише мама Наташі Корольової.

У коментарях позитивно підтримали жінку. Людмилі написала безліч компліментів, а ще відзначили те, як пасує їй білий костюм.

Чому Людмила Поривай стала робити епатажний контент?

Загалом фанати прихильно ставляться до чудернацьких фото та відео артистки. Прихильники вважають, що таким чином вона руйнує всі стереотипи навколо віку та своїм прикладом дає зрозуміти: цифри у паспорті – лише умовність.

Наташа Корольова і Людмила Поривай

Працювала жінка у період 2012-2014 років на телебаченні і вже там, в рамках кулінарного шоу, їй обрали такий нестандартний образ. Вона носила аксесуари у вигляді бургеру, вишеньок, вистрибувала з чайника. За це глядачі її дуже полюбили, але проект “Час обідати” закрили навіть попри високі рейтинги.

Схожі статті