“Отікає все тіло”: Настя Каменських показала округле запухле обличчя. Вагітність дала про себе знати?

Співачку Настю Каменських вже давно підозрюють у вагітності. Зірка нещодавно вразила прихильників своїми змінами у зовнішності.

Настя Каменських не раз заявляла про те, що дуже хоче стати мамою. У шлюбі вона почувається щасливою, але дітей доля ще не подарувала. Співачка впевнена, що її маля буде коханим та довгоочікуваним. Її не раз запідозрювали у вагітності, але все ніяк не може порадувати своїх фанатів поп-діва цією новиною.

Втім, скоро у прихильників буде більше причин думати, що дуже скоро Потап і Настя стануть батьками. Нещодавно зірка показала, як за останні дні змінилося її обличчя і поділилася причиною.

“Отікає все тіло”

Настя Каменських

Співачка поскаржилася своїм прихильникам, що у неї з’явилася тепер ще одна проблема. Вона страшенно отікає. Справжньої причини ще точно не знає, але підозрює, що сталися певні зміни в організми. Найбільш неприємна річ у тому, що поп-діва не може піти на лікарняний та засісти вдома, щоб ніхто її не бачив – зараз зірка знімається у новому сезоні шоу “Маска”.

Грішить Каменських на алергію. Жінка скаржиться, що у неї дуже сверблять очі, а у гримі взагалі неможливо знаходитися. Настя зазначає, що можливо такий стан спровокувала амброзія, якої повнісінько навколо будинку співачки. Тепер Анастасія чекає, що ж порадить їй лікар.

Тим не менш, здаватися артистка не збирається. Вона зібрала всю волю в кулак та продовжила працювати. Знаменитість попри свої скарги все одно зберегла позитивний настрій та вирушила згодом до студії оцінювати таланти співаків, які ховають їх під масками.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.