Ольга Фреймут розповіла, скільки заробляє і похизувалася статками: зрада Притулі повністю окупилася

Ольга Фреймут розкрила суму, яку отримує завдяки своїй популярності.

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що публікації в соцмережі приносять їй непоганий прибуток.

Ольга Фреймут розкрила цифри

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Ольга Фреймут – одна з найпопулярніших українських телеведучих. Вперше вона з’явилася на широкому екрані, коли стала ведучою в ранковій програмі “Підйом” разом з Сергієм Притулою та Олександром Педаном. Потім засвітилася у “Хто зверху?”. Однак найбільшу популярність принесла їй авторська програма “Ревізор”, яка з успіхом йшла на “Новому каналі”.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Після народження третьої дитини Ольга вирішила заробляти, як блогерка. Фреймут заробляє за одну публікацію в Instagram більше середньої зарплати в Україні повідомляє ТСН.

“Мій Instagram заробляє, дійсно. Ми спеціально поставили високі ціни – 700 доларів за один stories. Кожне наступне відповідно теж 700”, – розповіла Фреймут.

Вона також має непоганий дохід в якості ведучої різних заходів. Правда, від корпоративів Ольга зараз відмовляється. Вона також повідомила, що не працює за бартером. А ось весілля проводить регулярно. За одне торжество ведуча бере 5-6 тисяч доларів. Комусь така сума може здатися захмарною, проте в порівнянні з багатьма колегами з шоу-бізнесі, у неї ще досить скромні запити, зізналася Ольга. Адже Фреймут – це бренд, а бренд завжди коштує дорого.

Нагадуємо, що кар’єрний підйом у житті Ольги стався, коли вона раптово покинула свого друга і колегу Сергія Притулу, і перейшла на інший канал. Зіпсовані стосунки з телеведучим ій неодноразово аговкнулися. А конфлікт досі залишається не вичерпаним.

Схожі статті