Ірина Білик вперше розповіла про свою першу роботу секретаркою в ЖЕКу: “Я не вміла друкувати”

Відома українська співачка Ірина Білик вперше розповіла, ким працювала до своєї запаморочливої сценічної кар'єри.

Наразі Ірину Білик називають поп-дівою вітчизняної естради, однак можливість займатися музикою вона отримала не одразу. Тим не менше, навіть на неулюбленій роботі героїня нашої сьогоднішньої статті продовжувала мріяти про майбутнє артистки.

Ким Ірина Білик працювала до популярності

У своєму Інстаграмі Ірина Білик поділилася фрагментом програми телеканалу 1+1, де не тільки розповіла про свою першу роботу, але ще й побувала на ній.

За словами виконавиці, від творчої кар’єри її відмовляла матір, оскільки вважала, що на сцену чи в кіно потрапляють лише “по блату”. Так майбутня зірка влаштувалася секретаркою в ЖЕК:

“Я не вміла друкувати і мені довелося робити вигляд, що я, а я ж актриса, що я вмію друкувати. Через рік в Україні міняли гроші на купони. І це була найжахливіша ситуація в моєму житті. У мене були списки усіх-усіх будинків, усіх людей хто помер і хто не помер, хто народився. І треба було цим людям всім видавати якось ці купони. Літо, всі мої подружки гуляють, а я все ж таки мріяла навчатися в театральному інституті…”, – поділилася Ірина.

Разом зі знімальною групою Білик побувала в тому самому ЖЕКу, який, за її словами, анітрохи не змінився з тих часів.

Ірина Білик в кабінеті ЖЕКу, де вона працювала до популярності
Ірина Білик в кабінеті ЖЕКу, де вона працювала до популярності

Свою першу зарплатню співачка мріяла витратити на купу “Мівіни”, аби нарешті нормально поїсти. Як каже зірка, вона думала, що це буде найкращий день у її житті, і хоча це сумно, але саме так тоді жили українці.

Враховуючи, що зараз Ірина Білик є однією з найзатребуваніших артисток сучасної естради, у таке її минуле навіть важко повірити.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.