Онкохвора Заворотнюк перестала ховатися вдома: набрала вагу, втратила волосся, але вітається та усміхається

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк продовжує боротися з важкою недугою, яку їй діагностували ще у 2019 році.

Зірка серіалу “Моя прекрасна няня” хвора на рак головного мозку. У неї гліобластома – це злоякісна пухлина, яка не має чітких меж, тому її майже неможливо видалити хірургічним шляхом. Від такого ж захворювання у 2015 році померла співачка Жанна Фріске, однак в Анастасії Заворотнюк прогнози більш обнадійливі. Її лікують інноваційним і дуже дорогим препаратом, але саме він допоміг досягти ремісії з четвертої стадії онкології, як пише 7Дней.ру.

Звичайно, через хворобу знаменитість дуже змінилася. Подейкують, вона набрала зайву вагу, втратила своє розкішне волосся та зараз пересувається в інвалідному візку. Тим не менш, в оточенні акторки розповідають, що налаштована тільки на краще.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Нещодавно режисер Анатолій Демідов в інтерв’ю журналістам сказав, що його знайомий бачив Анастасію, яка помітно йде на поправку:

“Мій знайомий зовсім  недавно бачив Настю. Каже, що вона не стала з ним спілкуватися, але привіталася, усміхнулася. Була в хорошому настрої”.

Не дивлячись на чутки про те, що Заворотнюк більше не ховається вдома та часто буває на свіжому повітрі, папараці досі не вдалося зробити ні одного фото знаменитості після хвороби. Мовляв, побачитися з Анастасією не можуть навіть найближчі друзі. Саме тому як хтось окрім рідних та лікарів міг зустріти артистку – залишається загадкою.

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов
Анастасія Заворотнюк та її чоловік Петро Чернишов

З ким наразі знаходиться дворічна донька Заворотнюк та її чоловіка Петра Чернишова дізнавайтеся з наступного відео:

Схожі статті