Екс-дружина Євгена Огіра допекла Тіну Кароль претензіями на спадок: поп-діва спуску конкурентці не дала

Невже після стількох років без Євгена Огіра до Тіни Кароль можуть бути претензії у його колишніх пасій?

Весна 2013 року. Тіна Кароль на піку популярності у своєму колишньому образі. Жвава, енергійна серцеїдка. Такою її бачив продюсер Євген Огір. Вона давала неймовірну кількість концертів, але мало хто знав, наскільки страшним випробуванням для неї була слава та увага прихильників у той час, коли її коханого чоловіка день за днем покидали сили.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Артистка розуміла, що її життя поділиться на “до” та “після”, коли не стане Євгена, але навіть не могла уявити, що всі випробування тільки почнуться для неї. 28 квітня стало фатальною датою для Тіни. Далі ставало все важче.

За два тижні після уходу Огіра до поп-діви заявилася одна особа. Її Кароль дуже добре знала, тому що це була колишня дружина її обранця. Жінку звати Надія, вона виховує сина від покійного.

Тіна Кароль та Веніамін Огір

Співачка згадувала, що не змогла стримати сліз, коли екс-дружина Євгена почала з нею з’ясовувати майнові права на все, що належало чоловіку. Чому для Тіни це стало шоком? Поп-діва ніколи не забороняла Веніаміну бачитися з братиком, а для першого сина обранця навіть зробила окрему кімнату у своєму великому будинку.

Тоді, у 2013 році Кароль могла лишитися без авто, частини майна та навіть своїх пісень. Врешті-решт всі питання вдалося вирішити. Досі співачка не хоче згадувати ту першу родину свого Євгена, навіть попри той факт, що Вєня був у гарних стосунках зі своїм братиком.

Дізнайтеся, чи знайшла сили в собі розпочати пошуки кохання Тіна після 8 років з моменту прощання з обранцем.

Схожі статті