Історія повторюється? Юрій Горбунов зібрав речі та полишив Катерину Осадчу: тепер одна з маленькими синами

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов після народження другого сина полишив свою дружину Катерину Осадчу одну з двома маленькими дітьми.

Довгоочікуване поповнення в родині Юрія Горбунова и Каті Осадчої сталося напередодні 51-річчя шоумена. У пари народився ще один хлопчик – молодший братик їхнього старшого сина Івасика. Вже на наступний день після пологів ведуча “Світського життя” поспілкувалася з Єгором Гордєєвим та Нелею Шовкопляс в ефірі програми “Сніданок з 1+1”.

Катя Осадча у Сніданку з 1+1

В своєму інтерв’ю зіркова матуся зізналася, що чекала на дівчинку, тому навіть ім’я для новонародженого вони з чоловіком підібрали не одразу. До речі, з появою нового члена родини Осадча стала багатодітною мамою, оскільки у першому шлюбі з бізнесменом та політиком Олегом Поліщуком у неї з’явився син Ілля.

До одруження з Катериною у Горбунова рідних дітей не було, однак він удочерив свою падчерку, коли одружився вперше на танцівниці балету Людмилі. Названа донька Юрія встигла зробити його дідусем та подарувала йому онучку. Втім, після 20 років у шлюбі телеведучий пішов з сім’ї до колеги по роботі – Каті Осадчої.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Не пройшло і місяця після народження другого малюка, як новоспечений татусь полишив дружину зі спадкоємцями, а сам вилетів з Києва.

Так, у себе в Інстаграмі Горбунов опублікував фото з літака з поміткою, що він знаходиться у Борисполі, яке підписав так:

“Свята закінчилися! Треба і попрацювати!”.

Коментатори одразу почали цікавитися, куди саме зібрався Юрій та чому без Катерини і дітей, адже до цього на всіх фотографіях вони були ще однією дружною родиною.

Пізніше Горбунова вже у Львові засвітила Оля Цибульська. Судячи з усього, вони разом вели весілля на замовлення, тож без чоловіка Осадча не залишиться.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.