Як виглядає дружина Євгена Кота: суддя “Україна має талант” представив неймовірної краси тендітну брюнетку

Євген Кот - популярний хореограф, який стрімко набирає популярність. Дізнайтеся, хто полонив серце артиста.

Про талант Євгена Кота українці дізналися завдяки шоу “Танці з зірками”, де майстерність артиста та харизма Ксенії Мішиної підкорили і журі, і глядачів, дарувавши знаменитостям перемогу у фіналі. Номери і дійсно вражали емоційністю та віддачею.

Ксенія Мішина та Євген Кот
Ксенія Мішина та Євген Кот

Прихильники вважали, що почуття, які демонструвала пара на паркеті були у них і в реальному житті. Дійсно, зірки не приховували, що насправді переживали різну гаму емоцій перед камерами, навіть кохання. Втім, виявилося, що у Євгена вже є обраниця. Показав свою кохану нещодавно чоловік у мережі. Мініатюрна брюнетка віддалено нагадувала фанатам Ксенію Мішину.

“Я теж захотів, щоб тут у мене теж була ця світлина!
Поцілунки роблять світ кращим!”, – пише Євген.

Дівчину на фото звати Наталія Татарінцева. Дружиною танцюриста вона стала у січні 2019 року. Тоді заключення свого шлюбу пара відсвяткувала досить скромно. Пише свято планували влаштувати у теплу пору року.

Наталія також захоплюється танцями. Вона професійно володіє пілоном та не раз брала участь у різних змаганнях. Також обожнює ділитися новинами у соціальних мережах, демонструючи відмінну спортивну підготовку та розтяжку кращу ніж в Анастасії Волочкової.

Займається Наталія також і тренерством. У неї є навіть курс, яким вона ділиться зі своїми підопічними.

Дітей у пари поки немає, адже левову долю вільного часу займає зараз в артистів робота та проекти.

Схожі статті