Колишній чоловік Ані Лорак познайомив свою нову пасію з матір’ю: співачка втратила свій шанс повернути сім’ю

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу поділився кадрами знайомства його нової пасії з матір'ю, яка в минулому була для співачки свекрухою.

Кароліна (вона ж Ані Лорак) вже більше двох років перебуває в статусі завидної холостячки. У 2019-му вона подала на розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, якому народила доньку Софію. Увесь цей час їхня пара вважалася однією з найзразковіших у всьому шоу-бізнесі – молоді, щасливі, красиві, мають кар’єру, дитину та кохання. Однак, чоловік Ані Лорак сам зруйнував сімейне щастя своїми походеньками наліво, які потрапили в об’єктиви камер папараці.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Екс-подружжю вдалося розійтися без гучних скандалів та розділення права опікунства над дочкою. Соня залишилася жити з зірковою матір’ю, при цьому Мурат продовжує приймати участь у її вихованні та регулярно проводить з нею час без жодних перешкод з боку артистки.

Нових обранців на горизонті Ані Лорак поки не з’явилося, а ось її колишній вже навіть встиг познайомити свою дівчину з ріднею в Турції.

Мурат Налчаджиоглу з Лілією
Мурат Налчаджиоглу з Лілією

Так, у себе в Інстаграмі Налчаджиоглу опублікував репост зі сторінки коханої Лілії, на якому вона знімає Мурата разом з його мамою на свій телефон. Схоже, жінка щаслива зустрічі з сином та потенційною невісткою.

Скріншот з Інстаграму Мурата Налчаджиоглу
Скріншот з Інстаграму Мурата Налчаджиоглу

Лілія – візажистка з Києва, у якої є дочка приблизно того ж віку, що і Софія. В мережі вже неодноразово писали про зовнішню схожість дівчини з Ані Лорак. Спільні риси дійсно є – обидві брюнетки з темними очима, пухкими губами, мініатюрні. Їхні з Муратом стосунки тривають вже близько року.

Що стосується новин в особистому житті Ані Лорак – все найцікавіше дізнавайтеся на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті