Володимира Дантеса помітили на елітному спорткарі: чоловік Дорофєєвої відвалив немалі гонорари, але чиї?

Пара Наді Дорофєєвої і Володимира Дантеса не перестає дивувати прихильників. Подивіться на чому їздить зірковий співак.

Володимир Дантес. Цей співак свого часу був кумиром українських підлітків. Та після одруження з Надією Дорофєєвою, яка досягла піку популярності, його почали асоціювали з дружиною.

Надя Дорофеєва і Володимир Дантес
Надя Дорофеєва і Володимир Дантес

Втім, артист не комплексує та йому вистачає самоіронії, щоб боротися з критиками. Разом з дружиною вони пліч-о-пліч ідуть до нових звершень. Нещодавно артист приголомшив своєю новою автівкою, на якій роз’їжджає столицею. Побачила співака Леся Нікітюк.

Володимир Дантес

Виявляється у подружжя Дантеса-Дорофєєвої є елітна машина марки “Тесла”. Нове авто такої моделі коштує не менше мільйону гривень. Транспорт має скляний дах та мультимедійне оснащення.

Чому Володимира Дантеса вважають безробітним?

Не секрет, що часто у бік артиста закидують не завжди приємні жарти. Навіть Потап свого часу жартував, що Володимир сидить у тіні Надії Дорофєєвої.

Потап дає інтерв’ю Володимиру Дантесу

Сам артист на кпини реагує з гумором. Свого часу він навіть опублікував світлину в інстаграмі з підписом:

“Справа Володимир Дантес – безробітний, точніше так всі думають”

Артист порівняв свої світлини теперішні та 10-річної давнини, коли він був ще простим учасником “Фабрики зірок”. Володимир 3 роки тому розповідав про те, що свого часу він дуже плідно працював на різних проєктах та зміг накопичити достатньо коштів для того, щоб взяти перерву від роботи. Та зараз знаменитість потроху повертається на телебачення.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.