TAYANNA показала свого коханого: склеїв розбите серце співачки після того, як екс-чоловік пішов до Ані Лорак

Відома українська співачка TAYANNA нарешті знайшла своє кохання після того, як її екс-чоловік Єгор Глєб пішов до Ані Лорак.

Тетяна Решетняк (справжнє ім’я виконавиці) відома романтичними піснями не лише в Україні, але й за її межами. Багатьом слухачам вона запам’яталася по гурту “Горячий шоколад”, та зараз зірка співає сольно.

Особисте життя TAYANNA насичене і бурхливе. Коли їй було 26, вона познайомилася з 18-річним музикантом Єгором Глєбом, який зараз є саунд-продюсером лейблу Black Star. У пари народився син Даніель, однак після трьох років разом вони розійшлися. Спочатку Тетяна називала причиною розставання різницю у віці, хоча пізніше зізналася, що обранець постійно їй зраджував та піднімав на неї руку. Дитина залишилася жити з матір’ю, а батько бачиться з ним нерегулярно, за словами співачки.

TAYANNA та Єгор Глєб з сином
TAYANNA та Єгор Глєб з сином

У 2019 році стало відомо, що Єгор почав зустрічатися з Ані Лорак, яка тільки-но розвелася зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Крім того, в репертуарі Лорак навіть є пісня, написана TAYANNA. Сама вона поставилася до цього з гумором і пошуткувала, що їм втрьох залишилося тільки з’їхатися та жити великою шведською сім’єю:

“Він переїхав в іншу країну і там на нього натрапила така ж сама чернівчанка, як і я”, – казала Решетняк в програмі “Світське життя”.

Ані Лорак та Єгор Глєб
Ані Лорак та Єгор Глєб

Нарешті свято настало і на вулиці Тетяни – вона зустріла чоловіка своєї мрії, про що повідомила в соцмережах. Нового обранця зірка вже встигла показати фанатам, хоча і не повністю, приховуючи його обличчя та загалом особистість. Видно, що він русявий, бородатий і, схоже, досить високий.

Скріншоти з Інстаграму TAYANNA
Скріншоти з Інстаграму TAYANNA

Нічого більше TAYANNA поки не повідомляє – ні хто він такий, ні як його звати. Проте, найближчим часом знаменитість пообіцяла шанувальникам все розповісти.

Схожі статті