Чому Наталія Мосейчук не хоче спілкуватися з колегами: зірка притримується свого рішення вже багато років

Наталія Мосейчук тримається на відстані від своїх колег. Що стало причиною такого вибору?

Наталія Мосейчук — невід’ємна частина колективу програми новин “ТСН”. Важко уявити телеканал “1 + 1” без цієї прекрасної професійної телеведучої, яка не тільки справно працює у прямому ефірі, але й завжди має власну думку, якою готова поділитися з глядачем. На превеликий жаль, Наталія намагається уникнути постійного контакту з аудиторією і захищає особисте життя від неї. Однак, її закрита натура не дозволяє їй зближатися і з колегами.

Наталія МосейчукЯк виглядають сини Наталі Мосейчук?
Наталія Мосейчук

Чому Наталія Мосейчук не спілкується з колегами?

Якось Наталія розповідала, що не зближається з колегами, тому що вважає це необхідною професійною рисою. Мовляв, вона дуже поважає інших телеведучих “ТСН”, і намагається тримати з ними дистанцію саме через те, що вони разом працюють. У її житті існує правило: не зближуватися з тими, з ким вона має робочі взаємини. Інші тележурналісти цей вибір Мосейчук поважають і підтримують.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Варто відмітити, що Наталія — єдина телеведуча “ТСН”, яка досі не обзавелася особистою сторінкою в соціальній мережі Instagram. Вона не вважає за потрібне, ділитися контентом з користувачами мережі, а єдина інформація присвячену їй, яку можна знайти в Інстаграм — це творчість її шанувальників, які намагаються знайти будь-який інфопривід пов’язаний з нею.

На щастя, знаменитість постійно навідує різноманітні інтерв’ю та розповідає журналістом усе, чим дійсно хоче поділитися. Можливо, саме такий закритий спосіб життя і привів її до статусу, який вона має. Адже Наталія Мосейчук у цьому році змогла взяти інтерв’ю у самого Президента України. А цього досягти неймовірно важко.

Схожі статті