Родина Тарзана і Наташі Корольової чекає на поповнення? Співачка не вгадала з сукнею і видала вагітний живіт

Популярна співачка Наташа Корольова з'явилася на вечірці до дня народження подруги у сукні, яка акцентувала увагу на її округлому животику.

Наташа Корольова вже майже 20 років заміжня за Сергієм Глушко, більш відомим за сценічним псевдонімом Тарзан. Ще до офіційного весілля у пари народився син, якого вони назвали Архипом. 19-річний хлопець вчиться у Вищий школі економіки в Москві, розвиває співочу кар’єру по стопах матері та навіть танцює на пілоні за прикладом батька. До речі, у нього вже є наречена – танцівниця Мелісса, яка освідчилася першою, після чого у відповідь отримала пропозицію руки та серця від коханого.

Архип Глушко і Наташа Корольова
Архип Глушко і Наташа Корольова

Донедавна Архип вважався єдиною дитиною зіркового подружжя, але співачка вже вдруге натякнула, що скоро це може змінитися. Нещодавно Наташу помітили в магазині дитячого одягу, де вона обирала сукні для маленької дівчинки, а на цей раз Корольова з’явилася на публіці з помітним животиком. Чи то артистка за літо трохи розповніла, чи то справа у майбутньому поповненні в родині.

Скріншот зі сторінки Наташі Корольової в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Наташі Корольової в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Наташі Корольової в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Наташі Корольової в Інстаграм

Так, у легенькому платті з відкритими плечима, яке щільно обтягує фігуру, Наташа заспівала на сцені для подруги-іменинниці. Окрім співу, дружина Тарзана дуже пластично танцювала і тим самим дала можливість розгледіти її “розширену” талію з усіх ракурсів.

В мережі сперечаються – справа у зайвих кілограмах чи Корольова і Глушко намагаються скріпити шлюб появою ще однієї дитини, адже рік тому у стосунках пари наступила криза, яка розверталася на очах у всієї країни. З усіма деталями подружнього життя Наташі і Тарзана можна ознайомитися в наступному відео:

Схожі статті