Що подарував Віктор Павлік тещі на День народження? Співак порадував іменинницю своїм нарядним виходом

Віктор Павлік разом з четвертим шлюбом отримав четверту тещу. Подивіться, як привітав співак маму своєї обраниці.

Як співав у старому радянському фільмі Юрій Нікулін в образі султана: три дружини добре, але з іншого боку тещі теж три. У житті Віктора Павліка їх чотири і нинішня святкує ювілей. На урочистість зібралася вся родина. Навіть близькі з Ізраїлю прилетіли в Україну.

Мама Катерини приємно вражена, а рідні не можуть намилуватися маленьким сином зіркового подружжя.

Віктор Павлік і Катя Репяхова
Віктор Павлік і Катя Репяхова

Організовувала свято Катя Репяхова. Вона влаштувала мамі свято мрії: все сімейство виїхало у Львівську область, для вечері забронювали банкетний зал, який вишукано прикрасили заздалегідь. Хотіли, щоправда, відзначати свято в альтанці, але погода зіпсувала плани.

Зараз подружжя Віктор і Каті активно збирається на вечір та підбирає костюми.

Віктор Павлік

Якщо у Репяхової образ вже готовий, то Віктору Павліку наряди тільки підбирають. Чоловік приміряв кілька варіантів сорочок та футболок, які турботлива дружина купила заздалегідь. Зупинилися на тому, що співак піде у простому білому наряді без жодних візерунків.

Чарівним на цьому вечері буде маленький Михайлик – син зіркового подружжя. Хлопчику, заради якого з Дніпра приїхала бабуся-іменинниця, підібрали костюмчик з метеликом.

Костюм Михайлика

Речі, як і декор для свята підбирала Катерина власноруч. Також для своїх родичок вона організувала приїзд візажистів та перукарів. Що вона, що її мама отримали професійний макіяж та ідеальні укладки.

Жінки просто у захваті, але мама Репяхової ще і не бачила, який банкет її чекає.

Про Віктора Павліка радимо подивитися ще й таке відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.