Плідне літо: українські зірки, які стали батьками влітку 2021 – Горбунов і Осадча, Віктор Павлік та інші

Для українського шоу-бізнесу літо 2021 року як ніколи було щедрим на поповнення у зіркових родинах.

Хтось з героїв добірки від “Сенсації” вперше пізнав радість батьківства, а дехто відчув його вже вдруге і навіть втретє. Найбільш врожайним місяцем для знаменитостей виявився серпень.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова

Вночі 15 червня молода дружина народного артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова подарувала коханому сина Михайла, якого вони ласкаво називають Михасиком. На рахунку співака це вже четвертий нащадок, тоді як Катерина вперше стала мамою.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік і Катерина Репяхова

Юрій Горбунов і Катя Осадча

У телеведучих 19 серпня народився другий спільний син. Для Катерини Осадчої це вже третя дитина, а для Юрія Горбунова – друга. Ім’я малюка щасливі батьки досі не розсекретили.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Анатолій Анатолій та Юлія Бойко

20 серпня дружина телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко народила сина Ніла. Тепер у сестричок Аліси і Лоліти з’явився молодший братик.

Анатолій Анатолій та Юлія Бойко
Анатолій Анатолій та Юлія Бойко

MamaRika та Сергій Середа

Син співачки MamaRika (Анастасії Кочеткової) і гумориста Сергія Середи з’явився на світ 2 серпня. Пологи були партнерськими, а ім’я новонародженого подружжя тримає у секреті.

MamaRika та Сергій Середа
MamaRika та Сергій Середа

Даша Квіткова і Нікіта Добринін

Герої 9 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк” не лише одружилися на радість глядачам, а ще й стали батьками чудового хлопчика. Свого первістка Даша Квіткова і Нікіта Добринін назвали Левом. Зіркове поповнення припало на 13 липня.

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

Усі зіркові пари народжували у приватних пологових будинках столиці. Осадча з Горбуновим та Анатоліч з дружиною обрали клініку “ISIDA”, Репяхова з Павліком та MamaRika з Середою – “ADONIS”, а Квіткова і Добринін – “Лелеку”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.