Ксенія Мішина занадто відкрито одяглася на лінійку у школі сина: “Мала прийти у мішку від голови до колін”

Ксенія Мішина відклала всі нагальні справи 1 вересня та пішла до школи з сином. Втім, вбрання, яке підібрала зірка для лінійки не всім сподобалося.

Ксенія Мішина – сучасна мама, яка поєднує вдало кар’єру та виховання дитини. Сину Платону вона намагається приділяти якомога більше часу. З ним вона відзначає свята, їздить у відпустки та готує уроки. Заради того, щоб хлопчик почував себе потрібним, знаменитість пішла не на зйомки 1 вересня, а на шкільну лінійку. Артистка показала, який образ підібрала для урочистості.

Акторка прийшла до школи у строгому чорному костюмі з брендовим поясом. Довгий жакет та топік стали родзинкою наряду знаменитості. Сину для першого дня у школі зірка підібрала темні джинси та стильну білу сорочку.

Син Ксенії Мішиної

У мережі за такий зовнішній вигляда Ксенію відчитали підписники. Під публікацією розгорівся справжній батл, де критики почали сперечатися з фанатами.

Знаменитості дорікнули, що її костюм був занадто сміливий, як для навчального закладу, а дитині взагалі не годиться приходити до школи у джинсах. Коментатори написали:

  • Мішина, ти ні про що
  • Типу на дискар зібралися?
  • У школу з животом перебір
  • Чому джинси до школи?

Та все одно фанати захистили свою улюбленицю. Більшість оцінила нестандартний стиль Мішиної. Критикам відповіли:

  • Дійсно соромно має бути з животом в школу прийти. Вона, мабуть, повинна була прийти в мішку від голови до колін, а краще до п’ят, і тоді всі були б щасливі
  • Стильна мама і син
  • Ксенія, де ви такий костюм брали?

Варто зазначити, що не негативні коментарі Ксенія Мішина не реагує. Вона взагалі не звикла під публікаціями спілкуватися з підписниками.

Схожі статті