Чому син Софії Ротару Руслан тягне кар’єру матері на собі і не підпускає до неї інших: справи сімейні

Руслан Євдокименко дав українському шоу-бізнесу надію 20 років тому. Як це сталося?

Руслан Євдокименко — єдиний син народної артистки України Софії Ротару та її покійного чоловіка Анатолія Євдокименко. Хлопець виховувався суворо та рано привчився брати на себе відповідальність. Це стало хорошою “інвестицією” у майбутнє співачки, адже згодом Софія Михайлівна потребувала допомоги, і її спадкоємець врятував її кар’єру.

Руслан Євдокименко — герой Софії Ротару

Так як батько чоловіка займався усіма справами Ротару, то після втрати голови родини, сім’я опинилася в складному становищі. Співачка не виходила на сцену багато місяців, і не приймала допомоги від впливових знайомих і колег.

Софія Ротару
Софія Ротару

Не довго думаючи, син української Примадонни взяв ситуацію у свої руки. Він очолив управління компанією своєї мами,  зайнявся бізнесом та довірив деякі обов’язки своїй дружині Світлані. Через півтора року після того, як Анатолій Євдокименко покинув цей світ, артистка знову вийшла на велику сцену. Але тепер оновлена, зі свіжим репертуаром, новими костюмами і так далі.

Можна було-б подумати, що після успішного поновлення творчої кар’єри, Руслан може спокійно передати управління професіоналу, але зірковий син вирішив, що впорається з цією відповідальністю. Вже 20 років він успішно керує бізнесом та кар’єрою мами, і не збирається зупинятися.

Софія Ротару з сином Русланом
Софія Ротару з сином Русланом

Цікаво, що головні прибуткові посади зайняті членами родини Софії Михайлівни, і таким чином фінансових витрат набагато менше, адже гроші не виходять за межі родини. Але з недобросовісністю працівників їм все одно довелося зіштовхнутися — Софія Ротару пережила скандал з підлеглою, яка її обкрадала.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.