Юрій Горбунов вперше розповів про конфлікти та напругу у родині: правда, про яку ніхто і не здогадувався

Юрій Горбунов постав перед публікою у новому амплуа експерта. Тепер він буде вчити стосункам.

Юрій Горбунов ніколи не говорив про свою експертність у питанні стосунків між людьми. Однак, другого вересня він вирішив, що наступив слушний час показати і цей свій талант. Телеведучий знайшов ще одно джерело доходу для себе і вирішив навчити інших, як долати конфлікти, вирішати проблеми та суперечки з іншими людьми. І не важливо, з ким саме є проблема — з членом родини, або ж з колегою.

Юрій Горбунов тепер експерт

Скріншоти сторінки Юрія Горбунова

Про це стало відомо з особистої сторінки Юрія Горбунова в соціальній мережі Instagram. Знаменитість опублікував афішу на свої лекції, який він проводить ще з чотирма експертами. Варто відмітити, що Юрій Горбунов обіцяв поділитися власним досвідом, що означає, що зірка так само, як і інші люди переживає кризи у сім’ї.

Цікаво, що Катя Осадча, яка зазвичай намагається зробити рекламу свому чоловіку у цей раз ніяк не підтримала новий спосіб заробітку чоловіка.

Нагадуємо, що тиждень тому Юрій Горбунов став батьком вдруге. У нього та його зірковою дружини Катерини Осадчої народився син. Ім’я хлопчика знаменитості поки що не відкрили. Для Каті Осадчої — це вже третяй спадкоємець. У віці 20 років подаюча надії тележурналістка дала життя хлопчику на ім’я Ілля, який народився від політика Олега Поліщука. А через 15 років народився його братик Івасик. Не дивлячись на раптові пологи та важкий стан після такої виснажливої події, Катерина Осадча встала на ноги на другий день і одразу ж пішла працювати. Адже телебачення не чекає. На час, коли вона була в лікарні її підмінили відомі українські знаменитості, такі як Наталя Могилевська та солістка гурту “KAZKA”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.