Танці з зірками 2021: Тіна Кароль не буде ведучою, а Горбунову складе компанію молодесенька партнерка (ФОТО)

Незмінним тандемом ведучих у "Танцях з зірками" завжди були Юрій Горбунов і Тіна Кароль. Цього року все кардинально змінилося.

У 2006 році на екрани вийшов новий формат, нове шоу, якого в Україні ще не було. “Танці з зірками” одразу підкорили нашого глядача та одразу знайшли багато прихильників.

Тіна Кароль і Юрій Горбунов

Особливо сподобався тандем ведучих: Тіна Кароль і Юрій Горбунов. Співачка радувала вокальними номерами, перевтілювалася то в індійську принцесу, то в Мерилін Монро, а шоумен радував своїми жартами та гарним гумором.

Тіна Кароль

На презентації нового сезону стало відомо, що склад ведучих змінився. На сторінці “Танців з зірками” в інстаграмі опублікували відео, де Юрій Горбунов представляє свою колегу Іванну Онофрійчук. Вона стане ведучою голдруму. Сам же шоумен вже буде представляти зірок на танцполі без Тіни Кароль. Цю ж інформацію додала до себе на сторінку сама Іванна.

Ведучі проєкту

Що відомо про Іванну Онофрійчук?

Молода зірка вже зарекомендувала себе, як ведуча. Вона була обличчям програми “Без краватки” на НЛО TV та “Україні 24”. Кілька разів Іванна була ведучою балконів у минулих сезонах “Танців з зірками”. Також зірка активно веде сторінки у соціальних мережах, де спершу прославилася, як блогерка.

Втім, є подія, яка принесла артистці немалу популярність у мережах. Весілля Іванни з казахським бізнесменом Алмазом стало одним з найбільш обговорюваних. Вітати пару прилетів на Мальдіви сам Дан Балан.

Артистка не приховує, що у шлюбі почувається дуже щасливою. Навіть після трьох місяців шлюбу згадувала, яку казку вони влаштували цієї зими з чоловіком.

Що ж, подивимося, як проявить себе цього року знаменитість у “Танцях” та побажаємо їй успіху!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.