Притулок для двох закоханих сердець: як виглядає житло Віктора Павліка, куди він привів коханку і сина?

Як виглядає квартира, у якій живуть Віктор Павлік і його молода дружина.

Про роман Віктора Павліка і концертної директорки, 25-річної Катерини Репяхової, його адміністратора, стало відомо в червні 2019-го. Пара до цього часу була разом вже чотири роки. Закохані зіграли весілля в червні 2020 року в колі родичів і найближчих друзів. До цього співак більше 20 років перебував у шлюбі з танцівницею Лорою Созаєвою. Пара розлучилася в 2016 році, коли Віктор уже був знайомий з Катериною Репяховою.

Квартира Віктора Павліка і Каті Репяхової

Під час розмови зі Славою Дьоміним Віктор Франкович розповів, скільки заробляє. За словами артиста, він разом з дружиною Катериною Репяховой і маленьким сином живе на орендованій квартирі, а свій автомобіль купив в кредит.

Катя Репяхова у своїй квартирі

“Ми живемо в орендованій квартирі. Ми платимо за квартиру вельми не мало – 20 тисяч гривень. Думаємо, як розширитися. Хочемо свій будинок. У нас дві машини. Стоянки. Я тільки за стоянки плачу 5200 за дві машини, мотоцикл – тисяча гривень. Машина у мене в кредиті, а кредити це страшна річ. Катя свою машину викупила”, – зазначив музикант.

На превеликий жаль, Катя ніколи не робила екскурсію по їхньому з Павліком житло, але завдяки її діяльності блогерки, кімнати все одно світяться на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Варто відмітити, що квартира виглядає доволі скромно, як для житла артиста та концертної директорки. Мало того, молода мама витратила великі гроші на ремонт та меблі для дитячої кімнати.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.