(Фото) У Володимира Дантеса росте ріг на лобі: Надя Дорофєєва тут не причому – причина аномалії

Володимир Дантес показав незвичне фото у мережі, у чоловіка дуже змінилася за останні дні зовнішність

Володимир Дантес свого часу був справжнім кумиром молоді, але робота його втомила і зірковий співак вирішив взяти тайм-аут. Зараз він з новими силами взявся за свою кар’єру, але не в музичній сфері, а у галузі стенд-апу.

Нещодавно артист показав, як працює з відомими гумористами. Під час роботи чоловік Надії Дорофєєвої виявив у себе на обличчі дивні зміни, які його збентежили.

Володимир Дантес

Співак поскаржився, що щось невідоме виросло на лобі. Його колега по цеху Євген Кошовий не втримався від коментарів та сказав все, що думає про проблему Дантеса.

“Це ріг, ріг!”, – зауважив шоумен.

Євген Кошовий

Чому Володимир Дантес полишив музику?

Цікаво, що з дитинства артист захоплювався музикою та прагнув нею професійно займатися. Попри це співака направили до політехнічного інституту. Лише у 2008 році майбутня знаменитість ризикнула та пішла до проєкту “Фабрика зірок”.

Та 2012 рік став переломним для кар’єри чоловіка Наді Дорофєєвої: Володимиру запропонували спробувати себе у ролі телеведучого. Далі телепроєкти займуть левову долю часу знаменитості. Має зірка досвід і у блогінгу. Поки артист був у творчій відпустці, поповзли чутки про те, що начебто він – безробітний. Чоловік вирішив зняти кілька сюжетів про своє життя та підігріти плітки про те, що він дійсно живе лише за рахунок своєї обраниці. Згодом цю інормацію заперечив.

Втім, цього року Дантес випустив кілька треків, один з яких присвятив дружині, та цілий альбом.

Схожі статті