Михайло Поплавський показав, як виглядають його чарівна невістка та онук: дідусь завжди буде забезпечувати

Михайло Поплавський має маленьку, але заможну родину. Як виглядають його невістка та онук?

Михайло Поплавський ніколи не ховав свою родину від глядачів. Звиклий до уваги публіки, співаючий ректор з великим задоволенням представляє аудиторії навіть найменших членів своєї сім’ї. І навіть запрошує їх зніматися до себе.

Онук Михайла Поплавського

Після виходу в світ популярних на платформі YouTube кліпів “Український борщ”, “Сало” і “Українські вареники”, які набрали більше 14 мільйонів переглядів, Михайло Поплавський приступив до лірики. Співаючий ректор всього за вісім годин зняв відразу два кліпи – “Батько” і “Сину мій”.

Єгор Поплавський

Зірковий дідусь для останнього запросив свого онука Єгора, а композицію присвятив батьку хлопчика, сину Олександру.

Невістка

Що ж стосується невістки Михайла Поплавського, то вона — справжня красуня. І не лише за думкою звичайного глядача, але й з точки зору професійного суддівства на конкурсах краси.

Михайло Поплавський з сином, невісткою та внуком

Зараз молода жінка намагається побудувати творчу кар’єру в українському шоу-бізнесі, але поки що не досягла особливих успіхів. Михайло Михайлович за запевняє, що ніяк не допомогає і точно не забезпечує протекцію родичці, хоча у це слабко віриться.

Де живе сім’я Поплавського достовірно невідомо, але імовірніше за все, вони проживають у маєтку співаючого ректора, адже там він сконструював декілька приміщень. Навіщо Михайлу Поплавськомц декілька будинків на одній території?

Також необхідно зазначити, що співаючий ректор дуже ніжно відноситься до своєї родини і намагається зробити усе, щоб усі її члени почувалися добре. Можливо на це вплинула давня історія з Олександром, коли той потрапив в аварію.

Схожі статті