Юлія Зайка отримала пропозицію руки і серця: підозри фанатів щодо роману зірки з її колегою справдилися

Юлія Бельченко вразила фанатів: колега Дмитро зробив їй пропозицію.

Юлія Бельченко стала однією з найобговорюваніших учасниць романтичного проєкту “Холостяк”. Завдяки харизмі, творчому підходу та іншим позитивним якостям вона одразу ж полюбилася глядачам, а скандальність дівчини лише додала перцю. Після участі у шоу вона продовжує будувати особисте життя, і хоча поки що її спроби не увінчалися успіхом, спекулювати на цьому питанні їй вдається.

Пропозиція від колеги Дмитра

Так, нещодавно Юля та її колега Дмитро влаштувала збори для учнів їхньої онлайн-школи. Дмитро вирішив, що це найслушніший час для того, щоб зробити їй пропозицію. Хлопець підійшов до Юлі з букетом квітів і зробив її перед великою кількістю людей.

Скріншоти сторінки Юлії Бельченко

Судячи з усього, Бельченко відповіді або не дала, або же відмовила хлопцю, адже учениці школи усі разом попросили її погодитися.

Беручи до увагу колишній досвід Юлі Бельченко у весільних авантюрах, буде доцільно сказати, що це може бути черговий розіграш від Зайки, яка любить привертати увагу до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram найрізноманітнішими способами.

Минулого разу вона провернула подібний трюк на пару з телеведучим Богданом Юсипчиком.

Богдан Юсипчук та Юля Зайка
Богдан Юсипчук та Юля Зайка

І хоча вони отримали велику кількість хейту, після цього кількість підписників у них тільки виросла. Бельченко подібні вчинки поганими на вважає. Мовляв, нічого лихого не робили, а спекулювали на приємних подіях. І все би нічого, але навіть її колишня суперниця Анна Богдан зазначила, що Юля втратила довіру своєї аудиторії через свою необачність.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.