Богдан Юсипчук стане наступним Холостяком? Телеведучий прозоро натякнув на те, що шукає свою наречену

Богдан Юсипчук заінтригував підписників, натякнувши на участь у шоу "Холостяк".

Богдан Юсипчук — відомий завидний холостяк. Популярний телеведучий час від часу відхрещується від цього статусу, а іноді сам себе так називає. Однак, його непостійність у цьому питанні особливо нікого не хвилює. Найкрасивіший чоловік планети продовжує привертати до себе увагу жінок і простих глядачів.

Богдан Юсипчук буде дванадцятим холостяком?

Нещодавно телеведучий опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, і у дописі до неї запитав у своїх підписників, хто ж серед них Холостяк. Примітно, що він написав слово “холостяк” з великої літери, що є відсилкою до романтичного реаліті-шоу.

На превеликий жаль, раніше визначеного терміну тележурналіст не має права відкривати деталей проєкту, і тим паче заявляти про свою участь у ньому. Тому є великий ризик того, що Богдан Юсипчук знову спричинив фейкові новини навколо неї.

Нагадуємо, що нещодавно телеведучий був на усіх заголовках українських ЗМІ через фейкове весілля з нкс-учасницею того ж шоу Юлею Бельченко.

Богдан Юсипчук та Юля Зайка
Богдан сипчук та Юля Зайка

Пара відкрила несправжність торжества лише на наступний день, чим спричинила велику кількість хейту та критики у свою сторону. І якщо Богдан Юсипчук отримав маленьку порцію не самих приємних коментарів, то Зайка стала головною винуватицею торжества для користувачів.

Зараз зірки начебто навіть не спілкуються між собою. Останній раз вони були разом, коли навідувались собачий притулок, який якимось чином вписали у програму фейкового весілля. Зараз Юля ходить на побачення зі своїм колегою, а Богдан так і залишається затятим холостяком.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.