Юлія Зайка показала, як підкорює її серце квітами і побаченнями при свічках обранець: Заливако так не вміє

Юлія Бельченко погодилася на романтичне побачення з колегою і показала, як воно пройшло.

Декілька днів тому стало відомо, що таємничий залицяльник Юлії Зайки — це ніхто інший, як її колега Дмитро. Виявляється, хлопець закоханий у екс-фіналістку “Холостяка”, а користувачі мережі, які одразу ж помітили хімію між молодими людьми мали рацію.

Скріншоти сторінки Юлії Бельченко

Перше романтичне побачення пари

Юлія Зайка не з тих, хто стане приховувати своє життя від підписників, адже ведення мікроблогу вимагає публічності в усіх сферах. Юля, як спеціаліст з соцмереж, прекрасно це розуміє.

Нещодавно вона опублікувала ряд відеороликів, у яких показала, як Дмитро розважав її на побаченні. Так, пара спочатку навідалася до океанаріуму, згодом пішла до справжнього дівчачого рожевого кафе пити коктейлі, а згодом, коли звечоріло, він привів її до квартири, у якій було вимкнено світло і на підлозі стояло безліч запалених свічок.

Скріншоти сторінки Юлі Бельченко

На столі на Юлю чекало шампанське, квіти та шоколад. У цей час у кімнаті грала романтична музика. Судячи з того, що вона погодилася піти з Дмитром до нього додому вночі, побачення було успішним, а пара можливо розсталася лише вранці.

Нагадуємо, що колега Юлії Дмитро запросив її на побачення публічно і з квітами. Спочатку дівчина сильно вагалася, але тиск зі сторони колеги та її учениць змусив її погодитися на цю авантюру. Вона обіцяла розповісти підписникам, як все пройшло, але поки що інтригує своїм мовчанням.

Сподіватимемося, що Дмитру вдалося підкорити серця Зайки, яка тільки нещодавно плакала через свою нездатність будувати стосунки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.