(Відео) Тіна Кароль втрапила у скандал через платний виступ на весіллі: “Корона знову зачепила стелю”

Відома українська співачка Тіна Кароль опинилася у центрі скандалу через виступ на весільному корпоративі. Мовляв, зірка порушила домовленості.

Тіна Кароль є однією з найзатребуваніших артистів сучасної вітчизняної естради. Вона, як і більшість її колег, заробляє не лише на гастролях і концертах. Також поп-діва виступає на закритих корпоративах, але запросити її на своє свято – недешеве задоволення, яке обійдеться замовникам не в один десяток тисяч доларів.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Незважаючи на доволі високі розцінки, Тіна все одно користується попитом, однак не завжди вона залишає про себе гарні враження. Так, нещодавно на Кароль поскаржилися організатори весілля через те, що виконавиця порушила домовленості та з’явилася перед молодятами і гостями у чорному вбранні. При цьому заздалегідь до свята її просили не виступати у костюмах траурного кольору. Це ж стосується балету зірки:

“Коли три місяці брифуєш артиста, висилаючи #COLORMOOD і концепти, по-людьки просиш не працювати на весіллі у чорних костюмах і взяти стійку з квітами в рамках концепту чи використовувати нашу. Отримайте, розпишіться”, – написала організаторка.

Думки користувачів мережі розділилися – одні вважають, що Тіна мала б взяти до уваги цей момент, інші ж упевнені, що цим питанням мали б займатися якраз організатори, а не співачка:

  • “Хтось просто забув, що це замовлення клієнта з чіткими вимогами за його ж гроші, а не її сольник. Корона знову зачепила стелю”;
  • “Танцівники всі в чорному, який жах! В них траур?! Навіть без прохання клієнтів могли головою подумати – на весілля ідуть виступати. Тіна вже задовбала своєю короною”;
  • “Цими організаційними моментами точно займається не Тіна та її танцівники, а організатори. Хтось налажав, думаю, але це точно не артисти”.

Схожі статті