Родина Матвієнко і Мірзояна на межі розпаду: як тільки Тоні виповнилося 40, стала нікому не потрібною

Відомі українські виконавці Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко дали спільне інтерв'ю, у якому розповіли про кризи у подружньому житті.

Початком романтичної історії Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна став вокальний проєкт “Голос країни”. 10 років тому вони вперше зустрілися одне з одним, але стосунки між ними зав’язалися далеко не одразу – на той момент Арсен був одружений.

Зі своєю першою дружиною співак виховував двох синів, тому дуже довго вагався – чи давати волю почуттям до Антоніни. Майже рік він виношував ці думки у себе в голові, однак врешті-решт вирішив у всьому зізнатися та полишив жінку заради Матвієнко.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

Публіка охрестила Тоню розлучницею, а Мірзояна зрадником. Втім, вони змогли витримати хвилю осуду та побудували сім’ю. Офіційним подружжям герої статті стали у 2017-му, коли їхній спільній доньці було півтора рочки. До речі, дівчинку вони назвали на честь знаменитої бабусі Ніни Митрофанівни.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Закохані приймають одне одного такими, якими вони є, однак від криз у шлюбі це рятує не завжди. Так, Арсен і Тоні стали гостями ефіру програми “Твій день” на каналі 1+1, Матвієнко зізналася, що важко сприймає свій вік – нещодавно їй виповнилося 40. Це відбивається і на стосунках з чоловіком:

“У жінок, мені здається, це більш болючіше питання. Просто я завжди відчувала себе, скажемо, дівчиськом. Якщо хтось мене знає, я в душі дуже молода, і Арсен завжди кричить: “Коли ти подорослішаєш?!”. І тут ювілей, 40 років… Таке починається – ти вже нікому не потрібна, як на сцені тебе будуть сприймати…”.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко у програмі Твій день
Тоня Матвієнко

Відпустити ситуацію Матвієнко допомогло підведення підсумків, чого вона досягла у свої 40 – у неї двоє дітей, люблячий чоловік, вона співає і гарно виглядає, всі близькі та рідні здорові, отже, все взагалі чудово.

Мірзоян додав, що криза середнього віку у дружини тривала два тижні, тому він, мовляв, майже її не відчув. Тоді Тоня заперечила:

“Ти що, забувся? Я в один момент ледь не пішла від тебе!”.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко у програмі Твій день
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко у програмі Твій день

На щастя, все обійшлося.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.