Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова була госпіталізована і натякнула, хто винен у її хворобі

Олена Мозгова розповіла про свій стан, госпіталізацію і причини її стану.

Два місяці тому відома українська продюсерка, колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова повідомила, що лікується амбулаторно. Діагнозу на той час жінці не поставили. Вона страждала від сильних болей у спині і вважала, що у такий стан спричинили нерви, які з’явилися через інтерв’ю Олександра Пономарьова. Але вона помилялася.

Олена Мозгова страждає від синдрому Лайма

Через кілька тижнів нескінченних уколів та крапельниць знаменитість не витримала та звернулася до лікарні, куди лягла на стаціонар. Її продовжували лікувати тими ж методами. Кололи антибіотики та спостерігали за станом.

Скріншот сторінки Олени Мозгової

Однак, він лише погіршувався. Так, у Олени навіть був параліч м’язів обличчя. Коли болі досягли свого піку, а можливість встановлення діагнозу підвищилася, зірка дізналася, що хворіє на синдром Лайма. Іншими словами, це бореліоз, який переноситься кліщами.

Скріншот сторінки Олени Мозгової

Найнеприємніший момент у цьому, це те що не своєчасне лікування може спричинити хронічне захворювання. І тоді терапія буде необхідна регулярно. На щастя, хоча діагноз був поставлений і не швидко, але точно не пізно.

Зараз зірка активно лікується, інколи згадуючи винуватця своєї проблеми — кліща.

Нагадуємо, що в інтерв’ю, яке настільки сильно не сподобалося Олені Мозговій Олександр Пономарьов розповів, що причиною розлучення з продюсеркою стала її зрада. Олена не витримала і зробила публічне звернення до артиста з проханням більше ніколи її не згадувати і перемивати кістки його іншим колишнім жінкам. Прохання Мозгової Олександр проігнорував.

Схожі статті