Дружина, коханки та подруги Дана Балана: яких жінок приховує молдавський мачо (ФОТО)

Дан Балан — один з найбажаніших чоловіків сучасного шоубізу, про якого мріють тисячі жінок. Але сам співак ретельно приховує усі подробиці особистого життя.

Дан Балан не любить говорити про своє особисте життя ні в соціальних мережах, ні під час нечастих інтерв’ю. Тим не менш, рідкісні факти про жінок артиста журналістам вдалося знайти, хоча сам співак і не спростовує їх, і не підтверджує.

Єдина дівчина, про стосунки з якою Балан розповідав сам, це його перше кохання. Підлітковим коханням майбутньої зірки стала його однокласниця, з якою вони зустрічалися в 16 років. Через декілька місяців після початку яскравого роману Дан разом із родиною переїхав до Ізраїлю — юні закохані не витримали випробування відстанню.

Ще одним романтичним епізодом у житті Балана стала подруга рідної сестри артиста Крістіна Руссу. Дівчина навчалася на медичному факультеті. За інформацією журналістів, Дан практично втратив голову від нового кохання. Він дарував Крістіні квіти, прикраси та всіляко демонстрував свої почуття. Їхні стосунки закінчилися розставанням через п’ять років, про причини такого рішення пара так і не зізналася.

Дан Балан і Крістіна Руссу
Дан Балан і Крістіна Руссу

Балану також приписували роман з Вірою Брежнєвою у 2009 році після виходу їхньої спільної пісні “Лепестками роз”. Проте тоді екс-учасниця ВІА Гри вже перебувала у стосунках з Костянтином Меладзе. Тож інтрижка з Баланом виявилася лише вигадками преси.

Найзагадковішою жінкою в біографії артистка можна назвати молдавську модель Еллу Крупеніну. Саме її називають єдиною законною дружиною Дана, яка до того ж народила йому сина, якого назвали Аланом. Саме цей епізод суддя “Голосу” ретельно приховує від ЗМІ, тому знайти фото красуні в мережі неможливо.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.