Ігор Кондратюк вперше за довгий час показав свою кохану дружину: “Серце радіє, душа співає” (ФОТО)

Український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк не любить виставляти на загальний огляд своє сімейне щастя, хоча іноді він все ж таки робить виключення.

У вітчизняному шоу-бізнесі Ігоря Кондратюка поважають за його професіоналізм, незважаючи на доволі жорсткі висловлювання. Він не з тих, хто промовчить – знаменитість не соромиться різко виражати особисту думку, але у колі рідних та близьких продюсер перетворюється на турботливого батька і люблячого чоловіка.

Стосунки Кондратюка і його дружини Олександри Городецької почалися зі службового роману. В минулому жінка бухгалтер, а зараз фінансовий директор. Іскра між майбутнім подружжям промайнула швидко, адже перед тим, як з’їхалися, зустрічалися вони недовго.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

У своїх інтерв’ю Ігор Васильович неодноразово зізнавався, що у них з коханою триває постійна боротьба за лідерство. Підкорятися не хоче ніхто, тому їм доводиться шукати компроміси. Тим не менш, Олександра підтримує чоловіка у всіх його починаннях.

За роки сімейного життя у Кондратюка і Городецької з’явилося троє дітей – сини Сергій і Данило, а також дочка Поліна. Наймолодшій скоро виповниться 18.

Родина Ігоря Кондратюка

Треба сказати, що телеведучий ніколи не приховував від преси ні обраницю, ні спадкоємців. Просто він особливо не афішував особисте життя. Втім, на цей раз у себе в Інстаграмі Кондратюк вперше за довгий час виклав фото з дружиною. Пара разом підкорила Говерлу:

“Сьогодні ми з Санею вперше підкорили Говерлу! 20 тисяч кроків за 5,5 годин на гору і з неї. Ноги гудуть, коліно болить, шия німіє, серце радіє, душа співає, мізки зависли від побачених красот!”, – написав зірка.

Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою на вершині Говерли
Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою на вершині Говерли

Коментатори привітали Ігоря Васильовича з таким досягненням та зазначили, що Говерла того варта.

Схожі статті