Христина Соловій помстилася Вакарчуку, який знайшов щастя з іншою: з’явилася на сторінках чоловічого глянцю

Тендітна Христина Соловій вразила українців своєю появою у чоловічому журналі.

Українська відома співачка Христина Соловій повідомила, що взяла участь у відвертій фотосесії для українського випуску журналу “Playboy”.

Знімки Христини Соловій

Фотографії співачки також з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Фотографом на проєкту виступила усім відома Соня Плакидюк.

На знімках Христина позувала в білому ультракороткому платті-комбінації з глибоким декольте. Образ вона доповнила розпущеним волоссям і червоним яблуком, з яким обіграла багато кадрів.

Публікацію доповнило зізнання артистки у тому, як пройшло її прийняття власного тіла. Зараз ця тема неймовірно актуальна та обговорювана.  Користувачі мережі виявилися у захваті від нових знімків. Під фото вони залишили Соловій купу компліментів.

Варто відмітити, що для ніжною та романтичної артистки таке амплуа дещо незвичне, але точно піде на користь. Адже справжня зірка має бути різносторонньою.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Нагадуємо, що не так давно Христина Соловій відповіла на питання журналістів стосовно роману зі Святославом Вакарчуком. Співачка не змогла заперечити це припущення і спричинила чутки щодо правдивості припущень фанатів. Тим часом Святослав Вакарчук вперше став батьком. Після сенсаційною новини про розлучення співака з його дружиною Лялею Фонарьовою, з’явилася інформація про коханку та новонародженого сина Святослава.

Поки що зірка не наважився показати матір свого первістка, але журналісти і фанати вже розкрили особистість дівчини, яка виявилася не публічною персоною.

Схожі статті