Лідія Таран чесно відповіла, чи дозволяє доньці бачитися з татом, який їх покинув – Андрієм Доманським

Відома українська телеведуча Лідія Таран офіційно заміжньою ще не була, але мамою вона стати встигла вже майже 14 років тому.

Лідія Таран і Андрій Доманський познайомилися завдяки роботі – вони були колегами по телебаченню, тож їхній роман можна назвати службовим. В результаті стосунків, які вилилися у декілька років громадянського шлюбу, у пари народилася дочка Василина.

Для зірки “ТСН” це перша і поки що єдина дитина, а шоумен є багатодітним батьком – у нього п’ятеро рідних дітей та пасинок від нинішньої дружини. Подейкують, саме та жінка стала причиною розставання Ліди і Андрія, оскільки це саме він покинув її з маленькою донечкою на руках.

Андрій Доманський і Лідія Таран
Андрій Доманський і Лідія Таран

І хоча для Таран було повною несподіванкою рішення Доманського піти від неї, розійшлися вони без зайвих скандалів. Часто бувають такі ситуації, коли при розлученні жінки маніпулюють колишніми чоловіками через дітей, однак у випадку героїв статті все не так, про що стало відомо з соціальних мереж.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Так, у себе в Інстаграмі Лідія Таран влаштувала сесію відповідей на питання підписників, де у неї поцікавилися, чи не важко їй самотужки виховувати дочку. Ось що сказала журналістка:

“Їй скоро 14, і думаю, тепер вона мене навіть частіше виховує, ніж я. Ми зараз у найкрутішому статусі подружок, хоча я все ж старша. Вася спілкується з татом також, і з усім своїм світом, так що мені взагалі не складно”.

Скріншот з Інстаграму Лідії Таран
Скріншот з Інстаграму Лідії Таран

Очевидно, Лідія мудра жінка, адже неприємне завершення стосунків з Андрієм Доманським не позначилося на його спілкуванні зі спільною дитиною, яка, до речі, дуже на нього схожа.

Схожі статті